Secretariaat

Koosje de Goey

Secretaresse
Hallo, ik ben Koosje en ik ben werkzaam als secretaresse binnen GGZ voor jou. Al tijdens mijn kennismakingsgesprek merkte ik bij mijn collega’s de betrokkenheid en passie voor de organisatie, met vooral de aandacht voor de mens. Dit alles wil ik mede uitdragen.

Als persoon ben ik enthousiast, positief, open, sociaal en betrokken, maar vooral iemand met aandacht voor de ander. Het allermooiste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Je kunt bij mij terecht met al je vragen.

Ik haal er veel voldoening uit als ik je kan helpen en je vraag kan beantwoorden. Dit kan zijn op locatie, telefonisch of per mail. Waarna ik hoop dat ik je na afloop van ons contact het gevoel heb gegeven: ‘GGZ voor jou is er voor mij.’ Graag tot ziens en alvast een hartelijke groet.

Marjolein Pieters-Doornbos

Secretaresse
Mijn naam is Marjolein Pieters en werk als secretaresse binnen GGZ voor jou! Ik werk heel graag met mensen en wil graag iets voor een ander kunnen betekenen. Spontaan, betrokken, open, sociaal, zorgen en nauwkeurig zijn kenmerken die goed bij mij passen. Al deze kenmerken passen goed bij mijn functie binnen de GGZ.

Ik vind het mooi om een steentje te kunnen bijdragen in ieder zijn proces. Dat ieder zich gezien en gehoord voelt en dat wij als GGZ voor jou ook echt iets kunnen betekenen in ieder zijn traject.

Ik beantwoord graag al je vragen, zowel op locatie, per mail en telefonisch. Hopelijk heb je na ons contact er een goed gevoel eraan overgehouden en zijn al je vragen beantwoord. Graag tot ziens!