Werken bij

Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Vanwege groei van het bedrijf zoeken wij (regie)behandelaren, een psychiater en een GZ psycholoog. Kijk bij de vacatureteksten of neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Vacature Psychiater

Vacature Klinisch psycholoog- psychotherapeut

Vacature GZ psycholoog

Vacature Poolse psycholoog

Vacature Master psycholoog

Vacature Financieel medewerker

We zijn een nieuwe instelling en starten vanuit een duidelijke visie dat het anders en beter kan. En dit is niet een loze kreet, dit krijgt vorm in een duidelijk uitgedachte behandelvisie, die je natuurlijk als nieuwe collega moet onderschrijven.

Als zorgverleners zijn we gewend dat de aandacht gericht is op cliënten. Toch is het niet juist als de aandacht alleen hierop gericht is. Bij GGZ voor jou vinden we het ook belangrijk om aandacht te hebben voor het team, de samenwerking en sfeer binnen de groep. Een open en gelijkwaardige houding is hierbij cruciaal. Dat wil zeggen dat er geen verschil is tussen teamleden op basis van opleiding, er is geen hiërarchie. Dit is iets wat ook duidelijk vorm krijgt in het teamoverleg. We bespreken casuïstiek en verwachten hierbij dat je bereid bent om naar je eigen functioneren te kijken en open te staan voor feedback. Natuurlijk kan dit alleen in een veilige omgeving waar we met elkaar als team ook weer verantwoordelijk voor zijn. Dit alles krijgt aandacht en prioriteit binnen GGZ voor jou. Werkplezier en blijven leren, daar gaan we voor!

Nieuwsgierig geworden? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contactpersoon: Imane Abnaamar