Informatie

Met vestigingen in Tiel en Wageningen starten we als nieuwe instelling met ambulante zorg voor zowel laag als hoog complexe psychische problematiek. Neem gerust contact met ons op voor verdere kennismaking.

We werken vanuit een duidelijk ontwikkelde visie waarbij het gestelde doel en de cliënt als mens centraal staan. Dit is bij ons belangrijker dan de specifieke klachten en de classificerende diagnose. Vanuit deze gedachte is behandeling maatwerk en is er geen ruimte voor het simpelweg afwerken van protocollen. Verwijzingen kunnen via zorgdomein gestuurd worden. Er wordt na verwijzing geen contact opgenomen met de cliënt, maar deze mag zelf binnen komen lopen op het inloopcontactuur. Daar zullen verdere afspraken gemaakt worden. Als langskomen op het inloopcontactuur niet mogelijk is, kan client telefonisch contact opnemen. Het is een service, geen drempel

Behandeling kan in Tiel en in Wageningen plaatsvinden.

Wanneer je niet aangesloten bent op zorgdomein kan de verwijsbrief meegegeven worden aan de cliënt, die zich vervolgens kan melden op het inloopcontactuur.

‘Meedenken kunnen we altijd’ en vanuit die gedachte hanteren we een vrij open aannamebeleid. We blijven natuurlijk een kleine en ambulante instelling waarbij zeer crisisgevoelige cliënten niet de zorg geboden kan worden die zij nodig hebben. Bij twijfel zijn we bereikbaar voor overleg.

Een cliënt kan ook naar het inloopcontactuur komen om de mogelijkheden te bespreken. We zullen er ook eerlijk over zijn wanneer we niet de zorg kunnen bieden die nodig is.

Belangrijk is dat we op dit moment nog geen contracten hebben met zorgverzekeraars. De factuur voor de behandeling wordt naar de cliënt gestuurd en deze dient zelf de verdere afhandeling met de zorgverzekeraar te regelen. We vragen geen eigen bijdrage en zullen de zorg leveren voor het percentage zoals dat vergoed wordt door de zorgverzekeraar (met uitzondering van het eigen risico). Meer informatie.